pondělí, července 28, 2008

Vlastní tvorba na Primě opět externě

Marketing & Media, 28.7.2008 - Omlazení čeká od září oba seriály, nejvíce se promění večerní pořady od 21. hodiny.

Žánr docu soap, který naplno představila na českých obrazovkách TV Nova svou Výměnou manželek, bude letos významně zastoupený také v podzimním programu Primy. Kromě pořadů Jak se staví sen a Jste to, co jíte přibude očekávaná adaptace švédského formátu Hledá se táta. O celé vlastní tvorbě přitom opět platí, že ji dodají externí produkce.

Real TV boduje
Významnou zakázku dostala Real TV Petra Lesáka, která pro Primu připravuje Jak se staví sen a Top Star magazín. Momentálně již natáčí pořad Hledá se táta, jenž by měl běžet během celého podzimu. Z tohoto žánru se na Primu vrátí i pořad Jste to, co jíte s dietoložkou Kateřinou Cajthamlovou. Tentokrát ovšem produkci nezajišťuje Real TV, která vytvořila díly odvysílané loni a předloni, ale Core Production bývalého výrobního ředitele Primy Radka Janouška.

Detektor má T. F. C.
Prima minulý týden potvrdila i talk show Veroniky Žilkové, jež nese název Pustit žilou, dále pokračování Hádej, kdo jsem!, zábavní soutěž Nic než pravda nebo další docu soap Jak se staví sen. Všechny uvedené pořady bude Prima nasazovat od neděle do čtvrtka v programovém slotu od 21. hodiny. Změn ovšem doznají i dva původní seriály, které patří mezi nejsledovanější programy na Primě. „Velmi křehké vztahy i Ošklivku Katku čekají změny, jež mají vést k omlazení publika,“ říká generální ředitel Primy Marek Singer.Podobného přerodu se dočká i soutěž 5 proti 5, která dostane nového moderátora i dekoraci. Televize nehodlá vrátit na obrazovku neúspěšného Milionáře, jehož produkovala Agentura T. F. C. Jiřiny Pokorné a Ivana Rösslera, kteří pracovali pro Novu a nyní připravují soutěž založenou na využití detektoru lži Nic než pravda.